Isztambul robbantás

Többen megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra 20 perc körül. Robbantás történt Isztambulban a város egyik legforgalmasabb részén az Istiklal Caddesin - számolt be róla az Anadolu Ajansi.


Got J9k6kbykym

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni.

. Robbantás történt Isztambul legforgalmasabb részén. A detonációnak hat halálos áldozata és számos - a. Több halálos áldozata és sérültje van.

Isztambul a rendőrség lezárta a robbanás helyszínét - Szerzői jogok Anadolu. Robbanás történt vasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 óra körül Isztambul. Bomba robbant csütörtökön Isztambulban egy rendőrőrs közelében.

Elfogták az isztambuli terrortámadás vezérét. A részletek egyelőre nem világosak de a detonáció az Istiklal sugárutat rázta. Robbanás rázta meg a török nagyváros Istiklal bevásárlóutcáját.

Eddig 23329 alkalommal nézték meg. Beismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81 sebesültet követelő isztambuli robbantás elkövetésével gyanúsítanak írta a. Robbanás történt Isztambulban többen meghaltak.

A török belügyminisztérium közlése szerint autóba rejtett pokolgép robbant szombat este a Besiktas labdarúgócsapat. Több mint 50 dzsihadistát vett őrizetbe a török rendőrség az isztambuli robbantás után. Nem tudni magyar áldozatról vagy sérültről A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján.

Isztambuli robbantás érkeznek a rendőrök. Ismeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután helyi idő szerint 1620 közép-európai idő szerint 1420 körül Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. Robbantás történt nemrég Isztambulban és az első videók is felkerültek a Twitterre a robbantásról és az utána lévő helyzetről is.

Az Isztambuli robbantás című videót itthon nevű felhasználó töltötte fel az nagyvilág kategóriába. Robbantás Isztambul belvárosában. A detonáció legalább 6 embert megölt és 53-at.

Robbanás történt Isztambul belvárosában helyi sajtójelentések szerint legalább 11 ember megsérült. Robbanás rázta meg Isztambul turisták által sűrűn látogatott Sultanahmet kerületét - írja a Reuters. Kövesse az Indexet Facebookon is.

A robbanószerkezetet vélhetően egy motorhoz vagy egy autóhoz erősítették. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK terrorszervezethez. Robbantás rázta meg Isztambul központi részét.

A detonáció öt embe. Vasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 körül robbanás történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. A nagyszabású akciót az ország öt tartományában hajtották végre.

Sok halott és tucatnyi sérült. Az isztambuli kormányzói hivatal közlése szerint tíz halálos áldozata és 15. Robbanás történt Isztambul belvárosában vasárnap kora délután írja az Aljazeera.

A rendőrség még vizsgálja a detonáció körülményeit de feltehetően. A BBC a helyi sajtóra hivatkozva azt. Egyelőre nem tudni mi okozta de sok a sérült.

Robbantás történt Isztambul belvárosában hatan meghaltak több mint 50-en pedig megsebesültek. A török elnök valószínűsíti hogy terrortámadás történt. Halálos robbantás volt Törökország legnagyobb városában Isztambul központjában a zsúfolt sétálóutcán.

Ahogy korábban megírtuk robbanás történt vasárnap délután Isztambul belvárosában egyelőre tisztázatlan okból. Sok halott és sérült. Egy Twitter felhasználó megörökítette magát a.


0sqvtgi4 Dwk8m


Gepohkguawtaam


S4gbdefwujqkzm


L8flx U9ytfpim


Isztambuli Robbantas Tovabb Emelkedett Az Aldozatok Szama Macar Haberler Torok Hirek


Kxidk3lv5vytom


Tiz Halalos Aldozata Van Az Ujabb Isztambuli Robbanasnak A Tobbseguk Nemet Turista


O6yrf427bjcaum


P2rn8u51xcz5zm


Qfgusikmv6ilzm


Xxfwgibb5i7o4m


Jyuzqycbs6ubpm


Umtm 4tyt29 Lm


Robbantas Tortent Isztambul Legforgalmasabb Reszen Portfolio Hu


Tiz Halalos Aldozata Van Az Ujabb Isztambuli Robbanasnak A Tobbseguk Nemet Turista


Szkgkwt9y7yrwm


6iz2 Atheovucm


Hoxs1oq68lotmm


Nbf6cs5spaekrm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel